Waarom DSV

Ondernemen is risico’s lopen

U als ondernemer weet dat als geen ander, u bent immers gewend om dagelijks de risicofactoren in te schatten. Bepaalde risico’s hoeft u echter niet zelf te dragen. Het is voor u misschien niet altijd goed in te schatten welke risico's dat zijn en wat voor gevolgen ze kunnen hebben voor uw onderneming.

Als ervaren assurantiemakelaar willen wij u graag adviseren op welke wijze deze risico’s het beste over te dragen zijn aan gerenommeerde verzekeraars zodat de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt.


Wat doen wij nog meer voor u?

Met het afsluiten van uw verzekeringen houdt onze taak nog niet op. Integendeel! Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen, zorgen bij een onverhoopte schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling, houden u tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nemen uitgebreid de tijd om u goed te kunnen adviseren.

Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en bent u nog een klant en geen nummer. U bent bij ons op het juiste adres voor al uw verzekeringen.