Over DSV

Geschiedenis

DSV is in 1990 in Amsterdam opgericht. Bij de oprichting werd al direct duidelijk dat DSV zich op het zakelijke segment zou gaan toeleggen. Niet alleen grotere bedrijven maar ook een groot aantal gemeenten wisten de weg naar de Johannes Vermeerstraat 63 in Amsterdam te vinden. In de loop der jaren heeft DSV zich verder ontwikkeld in dit marktsegment. 

Werkwijze

Een persoonlijke benadering staat bij DSV voorop. Als opdrachtgever heeft u uw eigen, vaste accountmanager die bekend is met uw onderneming en de daarmee samenhangende risicofactoren. Daarnaast maakt u veelal ook kennis met de personen die binnen ons kantoor belast zijn met de behandeling van uw dossier.

Waarom DSV

Ondernemen is risico’s lopen

U als ondernemer weet dat als geen ander, u bent immers gewend om dagelijks de risicofactoren in te schatten. Bepaalde risico’s hoeft u echter niet zelf te dragen. Het is voor u misschien niet altijd goed in te schatten welke risico's dat zijn en wat voor gevolgen ze kunnen hebben voor uw onderneming.

Kwaliteitswaarborgen

Wij zijn aangesloten bij een aantal instituten die erop toezien dat wij zorgdragen voor de mimimaal vastgestelde normen. Ons streven is om onze werkzaamheden met een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te voeren.