Autodieven steeds brutaler

Klantbezoek, vervoer van materiaal, transport van goederen, u moet als ondernemer altijd op uw wagen kunnen rekenen. Beveilig uw auto goed, want dieven worden steeds brutaler.
Uit cijfers van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) blijkt dat het aantal gestolen bestelwagens in de eerste zes maanden van 2012 licht gedaald is ten opzichte van dezelfde periode in 2011. Maar er werden wel 13 procent meer vrachtwagens gestolen. Het aantal gestolen personenauto’s ligt zo’n 2 procent lager. Maar jonge auto’s (0 tot 3 jaar) werden juist 6,3 procent vaker gestolen. Criminelen kraken de elektronische beveiliging of roven de auto of autosleutels met geweld.

Goed beveiligen
Voor u als ondernemer is diefstal van uw vervoermiddel een flinke slag, of u nu klanten bezoekt in een personenauto of goederen vervoert in een bestel- of vrachtauto. U kunt het dieven moeilijk maken met beveiligingsmaatregelen zoals graveren, wielmoerbeveiliging, een handremslot, een stuur-pedaalslot, een alarmsysteem, een startblokkeersysteem en wielklemmen. Tracking&tracing kan helpen uw auto terug te vinden.

Auto of wagenpark
Een goede autoverzekering met een ruimhartige dekking in geval van diefstal is daarnaast een absolute must. Niet alleen uw bedrijfsauto, ook goederen, gereedschap en materiaal kunt u uitstekend verzekeren tegen diefstal uit de auto. Wilt u slechts een auto verzekeren of uw hele wagenpark? Wij adviseren u graag. Neem contact op met ons kantoor.

Reacties

Laat je reactie achter