Beperk de schade van diefstal of overval

Uw computers gestolen, een klant die een greep doet uit de kassa of een gewapende overval. Het zijn geen prettige scenario's. Welke verzekeringen kunnen u hier helpen de schade te beperken?
Het aantal overvallen op juweliers heeft in 2011 een record bereikt. In totaal werden 94 juweliers beroofd. Een stijging van dertig procent ten opzichte van 2013086, dat met 72 overvallen ook al een recordjaar was. De verzekeringswereld is geschokt over de cijfers. Een overval is voor winkelier en klanten een zeer ingrijpende gebeurtenis.

Voorkomen
Niet alleen juweliers, ook supermarkten, horecagelegenheden, sportscholen, videotheken en avondwinkels worden regelmatig de dupe van een overval. En vrijwel ieder bedrijf loopt het risico van diefstal, bijvoorbeeld van computerapparatuur of geld. Uiteraard doet u er als ondernemer alles aan om dit te voorkomen.

Goede oplossingen
Naast preventie zijn er verzekeringen waarmee u het verlies van geld of goederen door een overval of diefstal kunt beperken. Wilt u specifieke goederen beschermen of zou u diefstal en verlies van geld willen verzekeren? Neem contact op met ons kantoor om te bespreken welke oplossing voor uw bedrijf het geschiktst is.

Reacties

Laat je reactie achter