Bouwondernemer: kies de juiste verzekeringen

Op de bouwplaats kan van alles mis gaan. Natuurlijk verzekert u zich daarvoor als aannemer of bouwbedrijf. Maar hoe verzekert u zich? Want er zijn meer polissen waarmee u risico's afdekt.
Iedere ondernemer die verbouwingen realiseert weet het: er kan zomaar iets misgaan. Ontwerpfouten, materiaalgebreken, fouten in de uitvoering. Om nog maar te zwijgen van diefstal, storm en vandalisme. Als er iets gebeurt, kunt u voor hoge kosten komen te staan. Verzekeren is de enige goede oplossing.

Welke risico's zijn gedekt?
Of u nu verantwoordelijk bent voor grote projecten zoals wegaanleg of kleine zoals de verbouwing van een woonhuis, u kunt niet om een Construction All Risk (CAR)-verzekering heen. Dat heeft u misschien al geregeld. Maar hoe staat het met de dekking van deze verzekering? Heeft u wel de polis die goed aansluit bij uw bouwactiviteiten? En in hoeverre kunt u de risico's beter afdekken met een andere verzekering? De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven bijvoorbeeld, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de Installatie- en Montageverzekering en de Rechtsbijstandverzekering. Dat zijn er nogal wat.

Wij zoeken het uit
Wij maken u graag wegwijs in de wirwar van verzekeringen voor bouwondernemers. Wat heeft u nodig, hoe combineert u slim en hoe bent u voordelig uit? Maak gerust een afspraak om een maatwerkpakket samen te stellen. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor.

Reacties

Laat je reactie achter