Crisis leidt tot meer conflicten

'Nederland in recessie' 'Werkgelegenheid MKB loopt terug'. Het zijn krantenkoppen waar we niet blij van worden. Voor bedrijven betekent een economische crisis bovendien dat de kans op een juridisch conflict groter wordt.
Als het slecht gaat met de economie gaan ondernemingen reorganiseren en kostenbesparingen doorvoeren. En dat heeft gevolgen voor de omvang van het personeelsbestand. Voorspeld is dat de werkgelegenheid in het mkb in 2013  nog aanzienlijk verder zal teruglopen.

Wanbetalers
Ook op het betalingsgedrag van uw klanten heeft een economische crisis invloed: er zullen meer wanbetalers komen. Dat kan ernstige gevolgen hebben voor uw onderneming. Met veel wanbetalers kunt u zelf in de financiƫle problemen komen en wordt het lastig om uw eigen rekeningen te betalen.

Rekenen op rechtshulp
De kans op conflicten met personeel, klanten en leveranciers neemt dus toe in economisch onzekere tijden. Als dat leidt tot rechtszaken, krijgt u ook nog eens met hoge juridische kosten te maken. Laat het zover niet komen. Een goede rechtsbijstandsverekering met incassomodule is een uitkomst. U kunt dan rekenen op de rechtshulp die u nodig heeft.

Advies
Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een rechtsbijstandsverzkering voor bedrijven. Neem contact op voor een afspraak met ons kantoor. Wij adviseren u graag over de verzekering die past bij de risico's van uw bedrijf.

Reacties

Laat je reactie achter