Elektronicaverzekering niet alleen voor computers

Voor de computers in uw bedrijf heeft u misschien een verzekering afgesloten. Maar daarmee is de schade aan andere elektronica nog niet afgedekt.
De dure printer in een grafisch bedrijf, de medische apparatuur in een tandartspraktijk of de meet- en regelapparatuur van een installateur. Zomaar wat voorbeelden van bedrijven die afhankelijk zijn van specifieke elektronica. Hoe is de situatie in uw onderneming? Heeft u naast de computers nog andere elektronica? Uw kassasysteem, bijvoorbeeld, uw telefooncentrale? Wat betekent het voor uw bedrijf als deze bij schade niet snel vervangen kunnen worden?

Garantietermijn
Als uw elektronische apparatuur het laat afweten, kan dat tot grote problemen leiden. Aan de garantietermijn heeft u alleen iets als de elektronica beschadigd raakt door een eigen gebrek. Bij alle andere oorzaken draait u zelf op voor de kosten van herstel. Verzeker daarom niet alleen uw computers, maar alle elektronische apparatuur die een rol speelt in uw ondernemersactiviteiten.

Verloren data
Met een goede verzekering zorgt u snel voor vervangende apparatuur. De dekking kan ook gelden voor mobiele apparatuur zoals laptops en beamers. Ook krijgt u de kosten vergoed voor het herstel van verloren of verminkte programmatuur en data. Meer weten over de elektronicaverzekering? Neem contact op met ons kantoor voor advies en een premieberekening.

Reacties

Laat je reactie achter