Heeft u een pand met een mooie glaswand?

Een strak kantoorpand met veel glas heeft een stijlvolle uitstraling. Maar van die uitstraling blijft weinig over als er glasschade is. Met een goede verzekering kunt u rekenen op een snelle reparatie.


Heeft u een showroom, dan weet u hoe belangrijk het is dat het glas goed verzekerd is. Maar ook kantoren met glaswanden en winkels met grote vitrines en winkelruiten verdienen speciale aandacht. Want glasbreuk kan u duur komen te staan. Zeker als het om een bijzondere glassoort gaat. U kunt dan niet om een speciale glasverzekering voor bedrijven heen.

Snel ingrijpen
Met een goede glasverzekering kunt u rekenen op noodhulp-reparatieservice. Dat betekent dat er direct ingegrepen wordt om verdere schade te beperken of te voorkomen. Professionele vaklieden herstellen de schade bovendien snel en bekwaam. De kosten krijgt u vergoed, ook als het bijzonder glas is.

Berekening
U kunt kiezen voor een losse glasverzekering of het glas meeverzekeren binnen de Bedrijfsgebouwenverzekering. Neem contact op met ons kantoor voor advies over de meest geschikte oplossing. Wij maken graag een berekening en gaan na hoe en bij welke verzekeraar u het best uit bent.

Reacties

Laat je reactie achter