Internationaal ondernemen? Sluit een zakenreisverzekering

Wie zaken doet over de grens, komt waarschijnlijk regelmatig in het buitenland. Op die reizen kunt u ziek worden, bestolen worden of uw bagage kwijtraken. Het is fijn dat u dan kunt rekenen op uw zakenreisverzekering.
Een zakenbespreking in Keulen, een congres in Londen of een beurs in Rome. Als internationale ondernemer bent u nogal eens op pad. Soms van tevoren gepland, soms heel onverwacht. Met een zakenreisverzekering zorgt u ervoor dat u op al die reizen goed verzekerd bent. De dekking geldt al als u op weg bent naar Schiphol.

Partner mee
U kiest wat u wilt: een wereldwijde dekking of alleen in Europa. Ook binnen Nederland bent u verzekerd als u bijvoorbeeld naar een symposium of een training gaat. Vindt u het leuk dat uw partner u vergezelt op reis? U kunt hem of haar rustig meeverzekeren. Ook (uitwonende) kinderen tot 27 jaar mag u op de polis laten opnemen. En, heel handig: u kunt de verzekering combineren met uw 'gewone' reisverzekering. Dan zit u ook in uw vakanties goed.

Welke dekking?
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over de zakenreisverzekering. Wij adviseren u graag over de vraag welke dekking u nodig heeft en bij welke aanbieder u het beste uit bent.

Reacties

Tomer Azulay19 Januari 2024
Hi! Ik ben op reis voor opnames van een televisieprogramma en zou graag een tijdelijke reisverzekering willen afsluiten van 17 januari 2024 tot 28 Januari 2024. Is dat mogelijk? Ik hoor het graag zsm! Dank!
reageer

Laat je reactie achter