Internationaal ondernemen? Sluit een zakenreisverzekering

Wie zaken doet over de grens, komt waarschijnlijk regelmatig in het buitenland. Op die reizen kunt u ziek worden, bestolen worden of uw bagage kwijtraken. Het is fijn dat u dan kunt rekenen op uw zakenreisverzekering.
Een zakenbespreking in Keulen, een congres in Londen of een beurs in Rome. Als internationale ondernemer bent u nogal eens op pad. Soms van tevoren gepland, soms heel onverwacht. Met een zakenreisverzekering zorgt u ervoor dat u op al die reizen goed verzekerd bent. De dekking geldt al als u op weg bent naar Schiphol.

Partner mee
U kiest wat u wilt: een wereldwijde dekking of alleen in Europa. Ook binnen Nederland bent u verzekerd als u bijvoorbeeld naar een symposium of een training gaat. Vindt u het leuk dat uw partner u vergezelt op reis? U kunt hem of haar rustig meeverzekeren. Ook (uitwonende) kinderen tot 27 jaar mag u op de polis laten opnemen. En, heel handig: u kunt de verzekering combineren met uw 'gewone' reisverzekering. Dan zit u ook in uw vakanties goed.

Welke dekking?
Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over de zakenreisverzekering. Wij adviseren u graag over de vraag welke dekking u nodig heeft en bij welke aanbieder u het beste uit bent.

Reacties

Laat je reactie achter