Niet van liefde alleen

Werkt u samen met uw partner in de zaak? Samen vol toewijding werken aan de bloei van de onderneming kan heel goed zijn voor uw relatie. Maar dat wil niet zeggen dat u niets hoeft te regelen.
Twee derde van de mensen die meewerken in het bedrijf van hun partner krijgt daar niet of nauwelijks voor betaald. Dat blijkt uit onderzoek van Netwerk Notarissen. Zolang het goed gaat met de relatie is dat misschien geen probleem. Maar gaat u uit elkaar, dan zijn de gevolgen voor de meewerkende ex-partner groot. Vooral als u niet getrouwd was, maar samenwoonde. De ex-partner staat dan vaak zonder salaris en opgebouwd pensioen op straat.

Inkomensbescherming
Laat niet alleen de liefde een rol spelen in uw partnerschap. U wilt samen zorgen voor een bloeiende zaak en voor elkaar. Wees daarom zakelijk als het gaat om inkomensbescherming voor u en uw partner. Wat gebeurt er als u uit elkaar gaat? En wat als een van u overlijdt of arbeidsongeschikt wordt?

Advies en plan
Regel de financiƫn tussen u en uw partner goed. Neem contact op met ons kantoor voor een goed inkomensplan en advies over maatregelen die u kunt treffen. Zo houdt u de liefde van uw partner in stand.

Reacties

Laat je reactie achter