Rellen en vandalisme. Bent u verzekerd?

Het is de ergste nachtmerrie van veel middenstanders: je winkel, restaurant of bedrijfsruimte wordt vernield door vandalen. Bent u dan alles kwijt of kunt u zich verzekeren?
De beelden van de rellen in Londen begin augustus, gingen de hele wereld over. Vandalisme, branden en plunderingen. Vooral winkels en horecaondernemingen moesten het ontgelden. Dan besef je: in enkele uren kan je levenswerk vernietigd zijn.

Oplossing
Over de oorzaak heeft menig specialist zich al gebogen. Is het frustratie, dronkenschap, vernielzucht of woede? Belangrijk om te achterhalen met het oog op preventie. Maar de getroffen ondernemers horen liever meer over een oplossing voor de schade die zij lijden.

Supporters
Kunnen rellen zoals die in Londen ook in Nederland voorkomen? Dat is nooit helemaal uit te sluiten. Maar vernielingen kunnen ook in andere omstandigheden plaatsvinden. Bijvoorbeeld door een opstootje van voetbalsupporters of door uit de hand gelopen geweld in het uitgaansleven. Hoe zit het dan met de schadevergoeding?

Vandalisme verzekerd
Wilt u er zeker van zijn dat schade door vandalisme en door terrorisme, sabotage en rellen gedekt is? Neem contact op met ons kantoor. Wij gaan graag voor u na of uw huidige polissen voldoende dekking bieden. Is dat niet zo, dan bespreken we wat een vandalismeverzekering voor u kan betekenen.

Reacties

Laat je reactie achter