Wagenparkverzekering kwestie van maatwerk

Uw wagenpark is een onmisbare schakel in uw dienstverlening. Maar uw wagens zijn ook een bron van risico's en aansprakelijkheid. Hoe verzekert u zich hiervoor?
Schade aan uw eigen wagen of aan die van een ander, letselschade of financiële gevolgen als u aansprakelijk gesteld wordt voor een grote schade. Het zijn enkele risico's waar u als ondernemer mee te maken krijgt wanneer u beschikt over een wagenpark. Met meerdere auto's op de weg moet u beslist maatregelen nemen om die risico's te verkleinen.

Gunstige premie
Het is verstandig om te kiezen voor een wagenparkverzekering waarmee u al uw personen-, bestel- en vrachtauto´s in één keer goed verzekert. De voordelen zijn groot: de administratie is eenvoudiger dan wanneer u kiest voor losse verzekeringen. Omdat u meerdere wagens verzekert, profiteert u bovendien van een gunstige premie.

Maatwerk
De risico's die u loopt met uw wagenpark zijn specifiek voor uw bedrijf. Daarom biedt een goede wagenparkverzekering maatwerkoplossingen die aansluiten op uw verzekeringsbehoeften. Risicoanalyse en preventieadvies staan daarbij centraal. Uiteraard kunt u kiezen uit uiteenlopende dekkings- en kortingsvormen.

Neem contact op met ons kantoor voor een maatwerkverzekering voor uw complete wagenpark. Wij vertellen u meer over de voordelen maken graag een berekening voor u.

Reacties

Laat je reactie achter